Polaris blog image desktop

Farebné multifunkčné tlačiarne Sharp BP-90C80 a BP-90C70: Dokonalé riešenie pre veľkoobjemovú tlač

Uvedením tlačiarní Sharp BP-90C80 a Sharp BP-90C70 pre nízkonákladovú produkčnú tlač umožňujeme vašej firme pracovať inteligentnejšie než kedykoľvek predtým.

Úloha tlače v podnikovom prostredí sa mení a naďalej špecializuje. Organizácie s internými tlačovými potrebami, ako sú marketingové oddelenia, školy a vládne agentúry, tradične používajú tlačiarne pre nízkonákladovú produkčnú tlač, aby si zachovali kontrolu nad svojimi tlačovými procesmi. Pre mnohé z nich je presná veľkoobjemová tlač kľúčovou súčasťou ich dlhodobého úspechu.

Malé a stredné podniky, ktoré vyžadujú častú a konzistentnú tlač marketingových materiálov, správ, brožúr a ďalších dokumentov v profesionálnej kvalite, však môžu z vnútrofiremných tlačových kapacít takisto ťažiť, pretože im poskytujú rovnováhu medzi kvalitou, objemom a nákladovou efektivitou bez náročných požiadaviek veľkoobjemovej produkcie.

Uvedením modelov Sharp BP-90C80 a Sharp BP-90C70 v Európe rozširujeme naše portfólio inovatívnych riešení určených pre malé a stredné podniky, ktoré chcú dosiahnuť rast stále inteligentnejšími spôsobmi.

Nové modely v stručnosti
Flexibilná modulárna konštrukcia tlačiarní Sharp BP-90C80 a BP-90C70 umožňuje rôzne konfigurácie od malých až po veľké, čo zariadeniam umožňuje tlačiť plnou rýchlosťou rýchlosťou aj na médiá s gramážou 220 g/m2. Vďaka tejto úrovni výkonu môžu organizácie riešiť väčší podiel úloh vnútrofiremnými zdrojmi a zvýšiť tak efektivitu aj ušetriť peniaze. Uvedené modely majú mnoho rovnakých funkcií, líšia sa však rýchlosťou tlače:

Tlačiareň Sharp BP-90C80 bola navrhnutá pre prostredie veľkoobjemovej kancelárskej aj nízkonákladovej produkčnej tlače a dokáže tlačiť rýchlosťou 80 strán za minútu farebne aj čiernobielo.

Tlačiareň Sharp BP-90C70 potom ponúka rýchlosť tlače 75/70 strán za minútu čiernobielo a farebne.

Oba modely ponúkajú výkonný viacprocesorový radič navrhnutý na rýchle vykonávanie komplexných úloh kopírovania, tlače a skenovania s rozlíšením 2 400 × 2 400 dpi a dosiahnutie ostrej grafiky a textu. Voliteľný systém trojitého vzduchového podávania zaisťuje vysokú spoľahlivosť a rozšírenú kapacitu médií, a je navrhnutý tak, aby sa čo najlepšie využila kapacita 13 500 listov papiera.

Kľúčové vlastnosti modelov Sharp BP-90C80 a BP-90C70
Modely Sharp BP-90C80 a BP-90C70 sú vybavené veľkým, ľahko použiteľným dotykovým displejom s uhlopriečkou 15,4 palca, postaveným na báze cenami ovenčeného dizajnu, ktorý prináša presné a responzívne používateľské prostredie. Displej doplňuje nastaviteľná klávesnica, ktorá uľahčuje zadávanie dát, nastavenie a zmeny dokumentov na poslednú chvíľu.

Inžinieri spoločnosti Sharp vytvorili výkonný tlačový engine, ktorý zahŕňa najnovšiu technológiu spracovania obrazu a pomáha dosiahnuť plnú rýchlosť aj pri médiách s vysokou gramážou, čo používateľom tlačiarne umožňuje rýchlo dokončiť prácu.

Integrácia s aplikáciou Fiery Command Workstation uľahčuje správu úloh a neskoré úpravy. Oba modely v celom rade úloh ponúkajú pokročilú správu farieb, ktorá zaručuje konzistenciu a správu farieb prostredníctvom profilovania a riešenia problémov, ktorých výsledkom je maximálna presnosť. Najnovšie prírastky do radu Sharp Pro navyše ponúkajú pokročilé ovládanie pre miestne aj vzdialené klienty Mac a PC, ktoré umožňujú úpravy, odosielanie a prezeranie úloh pred tlačou bez akýchkoľvek kompromisov v rýchlosti.

Oba modely sa dodávajú v širokej palete konfigurácií, od základného vysokorýchlostného kopírovania a tlače až po profesionálne skladanie a dokončovacie úpravy, vrátane možnosti jednoprechodového duplexného podávača (DSPF) na 300 listov, ktorý skenuje dokumenty rýchlosťou až 240 snímok za minútu. Vaša firma tak môže ponúknuť to najlepšie, čo je v oblasti tlače k dispozícii.

Tlačiarne Sharp BP-90C80 a BP-90C70 navyše rozširujú exkluzívne možnosti bezokrajovej tlače a zjednodušujú jeho aplikácie počnúc plnofarebnými brožúrami formátu A3 až po bezokrajové brožúrky formátu A4 a A5, dlhý papier a ďalšie varianty. Podporovaný je tiež celý rad typov papiera, okrem iného kriedového, obyčajného a textúrovaného papiera až do gramáže 360 g/m2 od vstupného zásobníka až po širokú paletu dokončovacích systémov.

V spoločnosti Sharp Europe považujeme vašu bezpečnosť za jednu z kľúčových priorít, a preto ponúkame efektívne, niekoľkoúrovňové funkcie zabezpečenia, ako je kontrola integrity systému, detekcia narušenia, a dokonca sme nadviazali spoluprácu s poprednou spoločnosťou v odbore Bitdefender, vďaka ktorej ponúkame voliteľnú ochranu proti malwaru, ktorá pomáha chrániť vaše dáta.

Jedným z ústredných prvkov nových modelov sú možnosti spolupráce, a teda je štandardne zaisťovaný prístup k súborom aj priečinkom a ich zdieľanie s pracovníkmi pomocou obľúbených cloudových služieb, ako sú Microsoft Teams, Google Drive a Dropbox. 

Udržateľnosť je dnes vždy prvom mieste a nebol by to produkt Sharp, ak by úsilie o ochranu životného prostredia neposúval opäť o kus vpred. Preto pri tlačiarňach Sharp BP-90C80 a BP-90C70 prinášame nižšiu spotrebu energie tak pri využití tonerov, ako aj v prípade technológií skenovania, vďaka čomu zariadenia získali certifikáciu Blue Angel. Použitie nového tonera s nízkym bodom tavenia zlepšuje kvalitu obrazu, vyváženosť a hustotu farieb a zároveň poskytuje vyšší výkon a spoľahlivosť. Okrem toho spoločnosť Sharp používa plne recyklovateľné materiály pre obaly a spotrebné príslušenstvo s dlhou životnosťou.

Modely Sharp BP-90C70 a BP-90C80 tak celkovo poskytujú všetky funkcie, ktoré firmy potrebujú na prácu, od spracovania médií až po pracovný workflow a spoluprácu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, akým spôsobom sú tlačiarne Sharp pre nízkonákladovú produkčnú tlač navrhnuté pre rýchlu a nákladovo efektívnu veľkoobjemovú tlač, kopírovanie a skenovanie, ktoré uspokoja požiadavky aj tých najvyťaženejších interných tlačových oddelení alebo komerčných tlačiarní, spojte sa s nami.