MXB468F product shot

Nové modely multifunkčných tlačiarní Sharp A4 rozširujú možnosti moderných pracovísk

Modely Sharp MX-B468F, MX-B468P, MX-C358F a MX-C428P poskytujú funkcie pripojenia, zabezpečenia, udržateľnosti a produktivity, ktoré vyhovejú potrebám akejkoľvek firmy.

Spoločnosť Sharp nedávno oznámila štyri nové farebné multifunkčné tlačiarne formátu A4, navrhnuté pre potreby súčasných hybridných pracovných prostredí. Modely Sharp MX-B468F, MX-B468P, MX-C358F a MX-C428P stavajú na našej tradícii v oblasti inovácií a sú odrazom nášho hlbokého porozumenia tomu, ako sa pracovisko a pracovné sily nielen menia, ale aj naďalej vyvíjajú.

Zamestnanci potrebujú flexibilné nástroje na zaistenie produktivity pri práci v kancelárii, z domova, z priestorov tretích strán alebo aj na cestách. Najnovšie modely Sharp umožňujú organizáciám vybaviť svoje hybridné tímy tlačovými riešeniami, ktoré zvyšujú produktivitu bez ohľadu na miesto výkonu práce.

Prehľad nových modelov
Popri modeloch Sharp MX-C528F a Sharp MX-C428F, ktoré boli uvedené na trh už na začiatku tohto roka, sa medzi tieto štyri novinky radia:

Model Sharp MX-C428P je kompaktná, farebná stolná tlačiareň, ktorá vyhovie potrebám malých kancelárií a home office, menších pracovných skupín a stredných alebo väčších kancelárií a to ako stolné alebo samostatne stojace zariadenie. Táto tlačiareň ponúka skutočné rozlíšenie 1 200 × 1 200 dpi, rýchlosť tlače až 40 strán za minútu, maximálnu kapacitu papiera 2 001 listov a možnosť tlače na papier s vysokou gramážou a obálky, takže zvládne všetky požiadavky na tlač v rušnom prostredí.

Model Sharp MX-C358F je základná, firemná multifunkčná čiernobiela tlačiareň formátu A4, ktorá ponúka celý rad funkcií nevyhnutných na zvýšenie produktivity, ktorá vyhovie potrebám akéhokoľvek pracovného prostredia, a to ako stolné alebo ako samostatne stojace zariadenie. Funkcie na riadenie spotreby energie znižujú spotrebu zariadenia tak v aktívnom režime, ako v režime spánku, napomáhajú znižovať náklady pri súčasnom zaistení ohľaduplnosti k životnému prostrediu.

Sharp MX-B468P je základná kompaktná čiernobiela firemná tlačiareň formátu A4, ktorá ponúka rýchlosť tlače až 44 strán za minútu, rozlíšenie 1 200 × 1 200 dpi a maximálnu kapacitu papiera 2 000 listov s možnosťou tlače na papier s vysokou gramážou a obálky. Technológia AirPrint zaisťuje plnú podporu mobilnej tlače, voliteľné bezdrôtové pripojenie umožňuje umiestnenie zariadenia kdekoľvek v kancelárii.

Sharp MX-B468F je základná firemná kompaktná čiernobiela multifunkčná tlačiareň formátu A4 s integrovaným bezdrôtovým pripojením. Vďaka rýchlosti tlače až 44 str./min. a superrýchlemu skenovaniu s rýchlosťou až 98 obr./min. je zachovaná vysoká produktivita a vaše dáta sú vytlačené alebo nasnímané v priebehu okamihu.

Umožnenie bezproblémovej spolupráce
Každý z týchto modelov je navrhnutý tak, aby používateľom uľahčoval život, a je vybavený rozšíreným súborom inteligentných funkcií, vrátane viacdotykového displeja v rôznych veľkostiach (napríklad model MX-B468P má 2,8-palcový, zatiaľ čo model MX-C358F má 4,3-palcový LCD displej) a cenami ovenčeným, jednoduchým používateľským rozhraním Sharp. V priestoroch s nedostatkom miesta, či už pracujete z domova alebo v kancelárii, ponúkajú naše ultrakompaktné tlačiarne základného radu pre firmy rýchlosť, efektivitu a nevyhnutné funkcie na prácu s dokumentmi bez kompromisov v oblasti kvality.

Tieto nové modely ponúkajú podnikom efektívnu správu dokumentov rýchlosťou tlače až 44 strán za minútu a funkcie skenovania na zdieľanie umožňujú individuálnu distribúciu súborov interným aj externým subjektom. Multifunkčné tlačiarne sa môžu pochváliť vysokou rýchlosťou skenovania, automatickým obojstranným skenovaním a funkciou optického rozpoznávania znakov (OCR), ktorá zjednodušuje digitalizáciu dokumentov na jednoduché zdieľanie a označovanie. Vďaka schopnosti vytlačiť jednu farebnú stránku za iba šesť sekúnd môžu používatelia rýchlo spracovávať zložité tlačové úlohy, a to aj s rozmernými fotografiami a grafikou vo vysokom rozlíšení.

Na splnenie rastúcich požiadaviek na plynulú spoluprácu bez ohľadu na miesto, kde sa zamestnanci nachádzajú, umožňujú multifunkčné tlačiarne Sharp MX-B468F, MX-B468P, MX-C358F a MX-C428P najrôznejšie spôsoby pripojenia. Zariadenia disponujú pripojením ku cloudu pre tlač a skenovanie nezávisle od aktuálneho umiestnenia. A pohodlná priama tlač z USB diskov, sieťových diskov alebo cloudových úložísk ušetrí ešte viac času. Natívne mobilné aplikácie sprístupňujú dokumenty v inteligentných telefónoch a tabletoch na dosiahnutie potrebnej produktivity aj na cestách.

Robustné zabezpečenie pre pokoj duše 
Zabezpečenie dát je s ohľadom na prácu vykonávanú na diaľku či na cestách dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Multifunkčné tlačiarne Sharp MX-B468F, MX-B468P, MX-C358F a MX-C428P boli navrhnuté tak, aby chránili citlivé informácie pomocou fyzických aj digitálnych ochranných prvkov.

Integrovaný modul TPM (Trusted Platform Module) (voliteľná súčasť) poskytuje používateľom vyššiu úroveň bezpečnosti, pretože ukladá šifrovacie kľúče pevného disku na samostatnú hardvérovú súčasť. Okrem toho funkcia overovania certifikátov SSL automaticky kontroluje, či sú bezpečné všetky servery tretích strán komunikujúce so zariadeniami a zabraňuje tak neoprávneným pokusom o prístup k informáciám.

Správcovia IT môžu na všetky zariadenia vzdialene aplikovať zásady zabezpečenia. Zariadenie je možné overiť pomocou rôznych metód, okrem iného čítačiek kariet, kódov PIN alebo hesiel, ktoré vyhovujú preferovaným bezpečnostným protokolom. Hneď ako sú používatelia overení, je pripojenie k firemnej sieti plne zabezpečené.

Udržateľnosť pre moderné pracovisko
Vzhľadom na to, že ekologické iniciatívy sú v súčasnosti jednou z firemných priorít, pomáha vám rad vysokoefektívnych funkcií znižovať prevádzkové náklady a chrániť životné prostredie. Východisková obojstranná tlač znižuje množstvo papierového odpadu, zatiaľ čo spotrebný materiál s dlhou životnosťou pomáha znižovať množstvo použitých jednorazových materiálov. Dopad na životné prostredie znižujú aj recyklovateľné obaly.

Počas odstávok sa aktivujú režimy s nízkou spotrebou energie na jej úsporu. Rýchlejšie zahrievanie znižuje v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi spotrebu energie až o 11 %, zatiaľ čo tonerové kazety s dlhšou životnosťou znižujú množstvo odpadu a vyžadujú menej servisných úkonov. Vďaka zohľadneniu faktorov udržateľnosti pomáhajú nové multifunkčné tlačiarne A4 organizáciám všetkých veľkostí nákladovo efektívne zladiť kancelársku tlač s ich širšími ekologickými záväzkami.

Modely Sharp MX-B468F, MX-B468P, MX-C358F a MX-C428P sú celkovo navrhnuté tak, aby spĺňali potreby hybridných pracovísk s dôrazom na flexibilitu, zabezpečenie, jednoduché použitie a schopnosť zlepšovať efektivitu a spoluprácu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako multifunkčné zariadenia a tlačiarne Sharp A4 podčiarkujú náš trvalý záväzok vyvíjať kancelárske technológie, ktoré sú v súlade s modernými pracoviskami, neváhajte sa s nami spojiť.