How the Sharp MX-C528F and Sharp MX-C428F are Made for the Modern Workplace

Prečo sú Sharp MX-C528F a MX-C428F ideálnou voľbou pre moderné pracoviská

Farebné multifunkčné tlačiarne Sharp MX-C528F a Sharp MX-C428F A4 prinášajú omnoho viac, než samotné menšie rozmery, ale ponúkajú aj bezproblémovú produktivitu pri práci s dokumentmi, lepšie zabezpečenie a ďalšie funkcie – zistite, ako sa to podarilo dosiahnuť.  

Tlač je vyspelou technológiou a jej rola v kancelárii je dlhodobo zavedená. Aj keď v posledných rokoch dochádza k odklonu od tlače, pre mnohých je stále neoddeliteľnou súčasťou každodenného obchodného života. Trendy sa však menia a v odbore dochádza k odklonu od formátu A3 ku kompaktnejšiemu formátu A4. Či už z dôvodov obmedzeného priestoru, nižších potrieb v oblasti veľkosti skenovania alebo tlače, alebo skrátka z dôvodu zefektívnenia hardvéru používaného vo firme, je mimo akejkoľvek pochybnosti, že formát A4 je opäť v hre. 

Na podporu tejto časti trhu boli na trh uvedené farebné multifunkčné tlačiarne Sharp MX-C528F a Sharp MX-C428F formátu A4, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre vyťažené pracovné skupiny. Obe zariadenia prinášajú výkon cenami ovenčeného radu A3 Sharp v menších rozmeroch, takže sú ideálne na použitie v menších alebo zdieľaných kancelárskych priestoroch. 

Najnovšie multifunkčné tlačiarne formátu A4 ponúkajú podnikom vysokú úroveň produktivity. Modely MX-C528F a MX-C428F ponúkajú rýchlosť tlače až 50 strán za minútu, vyššiu produktivitu, robustné zabezpečenie a pomáhajú podnikom plniť ich ciele v oblasti ochrany životného prostredia. 

Spolu s pôsobivou rýchlosťou tlače znamená podpora vysokokapacitných zásobníkov papiera a tonera dlhší čas tlače bez nutnosti ich výmeny. Používatelia, ktorí využívajú funkcie skenovania zistia, že obojstranný jednoprechodový podávač je rýchlejší než pri predchádzajúcich modeloch, čo ďalej prispieva k vyššiemu výkonu zariadenia. Navyše rozširujú možnosti trhu multifunkčných tlačiarní A4 radom nových zaujímavých spôsobov. 

Zabezpečenie Sharp  

V spoločnosti Sharp berieme zabezpečenie vážne. Bezpečnosť tlače aj digitálneho spracovania dokumentov zaisťujeme bez ohľadu na ich podobu. Modely Sharp MX-C528F a MX-C428F majú ako voliteľnú súčasť k dispozícii modul TPM (Trusted Platform Module). Táto hardvérová súčasť poskytuje rad bezpečnostných funkcií tým, že ukladá šifrovacie kľúče pevného disku na samostatnom hardvérovom zariadení mimo úložiska dát, čo zvyšuje úroveň ochrany. 

Okrem toho funkcia overovania certifikátov SSL automaticky kontroluje, či sú bezpečné všetky servery tretích strán komunikujúce so zariadeniami Sharp MX-C528F a MX-C428F a zabraňuje tak neoprávneným alebo škodlivým pokusom o prístup k informáciám.

Pokročilé funkcie a vlastnosti

Multifunkčné tlačiarne sa v organizáciách stále častejšie používajú ako digitálne centrály. Kľúčom k tomu je bezproblémové a dokonale funkčné pripojenie. Modely Sharp MX-C528F aj MX-C428F ponúkajú podnikom nebývalú úroveň flexibilného pripojenia. 

Používatelia môžu z multifunkčnej tlačiarne pristupovať k cloudovým aplikáciám, čo uľahčuje prístup k dokumentom odkiaľkoľvek je potrebné, zatiaľ čo tí, ktorí chcú na multifunkčnej tlačiarni Sharp tlačiť prostredníctvom svojho mobilného zariadenia, môžu jednoducho využiť niektorú z možností mobilného pripojenia pre rýchlu a pohotovú tlač priamo z telefónu. Rovnako tak je bezdrôtové pripojenie k sieti LAN voliteľným doplnkom, ktorý umožňuje bezdrôtové použitie zariadenia bez toho, aby boli ohrozené podnikové zásady zabezpečenia. 

Efektivita vo vzťahu k ochrane životného prostredia 

Organizácie všetkých veľkostí kladú pri nákupe nových zariadení stále väčší dôraz na trvalú udržateľnosť. Sme hrdí na to, že takéto úsilie podporujeme, a preto majú všetky naše multifunkčné tlačiarne radu Future Workplace robustnú, udržateľnú konštrukcii, ktorá prináša úsporu energie, inteligentnú diagnostiku a minimalizáciu množstva odpadu.

Modely Sharp MX-C528F a MX-C428F do tejto tradičnej koncepcie dokonale zapadajú a boli navrhnuté tak, aby zlepšili a podporili úsilie organizácií na poli ochrany životného prostredia. Obe zariadenia ponúkajú funkcie na riadenie spotreby energie, ktoré znižujú jej spotrebu. 
Rovnako tak plníme všetky regulačné požiadavky v celej Európe a pomáhame koncovým používateľom plniť všetky ich ciele v oblasti udržateľnosti. 
Ak sa chcete dozvedieť viac o rastúcom rade multifunkčných tlačiarní Sharp A4 a o tom, vďaka čomu je naša nová generácia multifunkčných tlačiarní ideálnym riešením pre inteligentnejšie pracovné prostredie, spojte sa s nami.